Total Horse Scan

Solve your Injury

reviews


 Onze ervaringen

Pees-Blessure

Mieke, Mijn paard had een pees blessure opgelopen, dierenarts erbij en een echo, pees was beschadigt en 6 maanden rust. Wat ik niet te horen kreeg was wanneer ik terug in de sport zou kunnen starten met chessie, Ik kwam Total Horse Scan tegen via google en heb ze gelijk gebeld. Ze wisten me te vertellen dat er inderdaad een pees blessure aanwezig was maar er werd ook duidelijk uitgeleg hoe dit kwam. Met de nacontroles konden we precies zien wanneer de peesblessure was herstelt en wanneer we weer konden starten met trainen. Ook voor de training is er een duidelijk advies gegeven, ik moest dus niet op de zelfde voet verder gaan want anders was het een zekerheid dat de peesblessure weer terug kwam. ik heb veel geleerd, geweldig. 

 

 

 

 Nier problemen

carla, Mijn kwpner 'bolt' was zeer gevoelig bij aanraking en borstelen, zijn gedrag was ook al niet mooi, oren in de nek en bijt gedrag. Het rijden ging dan ook niet van een leien dakje. veel protesten en niet voorwaarts. Ondanks dat de bloedwaarden van het bloed dat ik heb laten testen bij de kliniek allemaal tussen de normen lagen heeft jean-pierre de jonghe van Total Horse Scan een verminderende nierfunctie uit de bloed uitslag gehaald. Hij werk met Chinese kruiden formules en dat werkt echt. Ik geloofde er eerst ook niet zo in maar na duidelijk uitleg heb ik het geprobeerd. Bolt was na 4 weken een totaal ander paard. Kan ik eindelijk weer fatsoenlijk op wedstrijd. Bedankt, jullie doen fantastisch werk.

Kreupel-paard

Wim, Mijn paard liep dan wel dan niet kreupel, wisselende kreupelheden zeg maar, om een lang verhaal kor te maken 3 dierenartsen verder en een bijna lege portemonnee zat ik nog steeds met een onregelmatig paard. Total Horse Scan Ingeschakeld, tja had ik maar eerder geweten wat ze deden dan had het me veel geld en leed bespaard bij mijn paard. Een rug probleem, ze hebben alles goed begeleid en uitgelegd, geduld was mijn grootste struikelblok maar het is allemaal goed gekomen, Idora loopt weer als een trein.